Proclaimer

Cookies

Deze website gebruikt geen cookies om gebruik te traceren, wel wordt gebruik gemaakt van Google Analytics teneinde bezoekersinformatie te analyseren. Hiertoe worden aan de hand van uw IP-adres, onder andere internet-verkeersgegevens en gegevens over uw browsertype en computer verzameld. Wij gebruiken deze gegevens niet om u persoonlijk te identificeren.

Google Analytics

Bewerkersovereenkomst:
Op grond van artikel 14 van de Wet Bescherming Persoonsgegevens werd een bewerkersovereenkomst gesloten met Google. In deze overeenkomst werd vastgelegd dat Google alleen als bewerker optreedt bij de verwerking van de persoonsgegevens van uw websitebezoekers. De overeenkomst werd gesloten op 12 april 2018.

Anonimiseren van het IP-adres:
Een ander aandachtspunt is het IP-adres omdat dit een persoonsgegeven is. Door deze functionaliteit toe te passen werd een extra stap ondernomen om te voorkomen dat data tot op het niveau van een enkele bezoeker kan worden teruggehaald. Om de "anonymize IP functie" binnen Google Analytics te kunnen gebruiken werd er een toevoeging gedaan aan de tracking code die op de site wordt geladen. Het volledige IP-adres wordt in dit geval nooit op de harde schijf opgeslagen. Nadeel is dat de geografische tracking hierdoor minder nauwkeurig is. Deze aanpassing gebeurde op 04 mei 2018.

responsive design

Persoonsgegevens

Er worden via deze website geen persoonsgegevens geregistreerd of bewaard.

Er worden door Highgate'57 enkel gegevens van klanten verzameld voor de noodzakelijke werking van ons bedrijf i.e. facturatie.

© 1999-2019 - Highgate'57 webdesign
ondernemingsnummer: BE 0732.415.722
e-mail : info@highgate57.com
tel: 016/65.10.53